Lala Şahinpaşa İlkokulu
BARUTLUK MAH. TEKİRDAĞLI HÜSEYİN CAD. OKUL SİTESİ NO 5 MERKEZ / EDİRNE

VİZYON

Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip,nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz Fen, Anadolu, Sosyal Bilimler ve Anadolu gibi Türkiye´nin en başarılı liselerine öğrenci gönderen bir kurumdur.
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim ve öğretim verilmektedir.

Okulumuzda tam gün eğitim ve öğretim verilmektedir.

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzda dersler 08:20´de başlar ve genel olarak 14:35 olmak üzere 15:20´de sona erer.

Okulumuz ısı enerjisini doğalgaz yakıtlı kaloriferden karşılamaktadır.

Merkezdedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Barutluk Mah. Londra Asfaltı Fırınlar Sırtı Mevkii Arnavutköy Küme Evleri TOKİ Merkez / EDİRNE